Sa purcedem si cu capitolul acesta
2 participanți
Mancaruri fel de fel- retete de mancaruri cu si fara sos, cu si fara carne
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°2
Naut cu jambon de Parma
Naut cu jambon de Parma
1 lingura ulei masline
1 ceapa mijlocie taiata fin
1 catel de usturoi tocat
1 ardei rosu. mic, taiat in lamele fine
200gr jambon de Parma taiat in bucati groase
400g naut ( la conserva)
1 lingura de ptrunjel tocat
paine crocanta pt a acompania
1. intr-o tigaie mai mare incingeti uleiul , adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul si prajiti 3-4 minute
2. adaugati jambonul si prajiti inca 5 minute sau pana ce jambonul se coloreaza lejer.
3. adaugati nautul si amestecati 2-3 min pana ce totul este cald
4. presarati patrunjelul tocat si serviti (ei spun: in farfurii calde)
oricum merge si cu niste kaizer (bacon)
1 lingura ulei masline
1 ceapa mijlocie taiata fin
1 catel de usturoi tocat
1 ardei rosu. mic, taiat in lamele fine
200gr jambon de Parma taiat in bucati groase
400g naut ( la conserva)
1 lingura de ptrunjel tocat
paine crocanta pt a acompania
1. intr-o tigaie mai mare incingeti uleiul , adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul si prajiti 3-4 minute
2. adaugati jambonul si prajiti inca 5 minute sau pana ce jambonul se coloreaza lejer.
3. adaugati nautul si amestecati 2-3 min pana ce totul este cald
4. presarati patrunjelul tocat si serviti (ei spun: in farfurii calde)
oricum merge si cu niste kaizer (bacon)
cocktail- puiut
- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 53
Localizare : Ontario
Yummy, trebuie sa-l incerc, cred ca am toate ingredientele... in afara de naut of course.
Continut sponsorizat
|
|