Voi ce gatiti azi?
+10
Tinkerbell
abulinei
Kunigunda
Hil
doctoreasa
lotte
Roxa
Bleky
cocktail
Kary
14 participanți
Bucatareasa zilei
Kary- puiut
- Numarul mesajelor : 75
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 43
- Mesaj n°1
Bucatareasa zilei
Eu am in plan azi carnita de vitel cu morcovi si ardei rosu in sos de rosii cu ierburi aromatice si un piure
Voi ce gatiti azi?
Voi ce gatiti azi?
cocktail- puiut
- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 53
Localizare : Ontario
- Mesaj n°2
Re: Bucatareasa zilei
Eu vreau sa fac o stiuca la barbeque (daca mai merge, ca e pe moarte) cu salata.
Si mai am ciorba de pui.
Si mai am ciorba de pui.
Bleky- puiut
- Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 15/06/2009
- Mesaj n°3
Re: Bucatareasa zilei
Cine e pe moarte? stiuca sau barbeque-ul?
Eu am chef de o supa crema de morcovi acompaniata de o felie de jambon. Asta fac in seara asta.
Eu am chef de o supa crema de morcovi acompaniata de o felie de jambon. Asta fac in seara asta.
cocktail- puiut
- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 53
Localizare : Ontario
- Mesaj n°4
Re: Bucatareasa zilei
Stiuca e decedata de ceva timp. Acum am scos-o din congelator. Din pacate, barbeque-ul isi da duhul.
Roxa- puiut
- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°5
Re: Bucatareasa zilei
Las' ca luati altul.
Eu am prestat ieri iahnie de linte si-am pe lista de vreo saptamana briose cu fructe de padure, dar nu le mai vine vremea.
Eu am prestat ieri iahnie de linte si-am pe lista de vreo saptamana briose cu fructe de padure, dar nu le mai vine vremea.
lotte- puiut
- Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 15/06/2009
Varsta : 46
- Mesaj n°6
Re: Bucatareasa zilei
Eu imi fac azi salata de varza cu morcovi in care o sa pun mult ulei de masline.
doctoreasa- puiut
- Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 56
Localizare : Luxembourg
- Mesaj n°7
Re: Bucatareasa zilei
Noi mai avem niste cotlete de somon, le fac gratar, cu broccoli si salata multa. Pentru zilele urmatoare, pana o taiem la Paris, am luat o varza noua s-o fac la cuptor, cu carne de porc.
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°8
Re: Bucatareasa zilei
eu ma gandesc la o mancarica de mazare cu pui
aiz la radio spuneau de compozitiile pt deep fry in care se pune bere si eu uit asta de fiecare data. berea si drojdia umfla faina si iese o compozitie mai fluffy si-apoi berea da o savoare usor afumata zicea omu la radio dar asta nu cred
aseara am mancat bagel cu somon afumat si cream cheese
aiz la radio spuneau de compozitiile pt deep fry in care se pune bere si eu uit asta de fiecare data. berea si drojdia umfla faina si iese o compozitie mai fluffy si-apoi berea da o savoare usor afumata zicea omu la radio dar asta nu cred
aseara am mancat bagel cu somon afumat si cream cheese
Kary- puiut
- Numarul mesajelor : 75
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 43
- Mesaj n°9
Re: Bucatareasa zilei
Azi voi presta legume crocante la tigaie si carne de curcan in vin alb la cuptor
Mi-e pofta de un peste pe gratar
Mi-e pofta de un peste pe gratar
Kunigunda- puiut
- Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : München
- Mesaj n°10
Re: Bucatareasa zilei
Eu fac azi o chestie cu linte si ardei copti, reteta creola. Olé!
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°11
Re: Bucatareasa zilei
am facut noi peste la gratar in w-end un pastrav somonit ina mr hil l-a taiat in 2 si era asa subtirel ca s-a zbarcit faramat pe gratar
eu ieri am facut galuste cu branza tavalite prin pezemt, le spunem galuste de aur si mancare de mazare cu piept de pui si marar din gradina (doamne ce gust minunat are- i-am dat Karlei sa miroasa si mi-a spus sa-i dau putin sa rontzaie :LOL: )
eu ieri am facut galuste cu branza tavalite prin pezemt, le spunem galuste de aur si mancare de mazare cu piept de pui si marar din gradina (doamne ce gust minunat are- i-am dat Karlei sa miroasa si mi-a spus sa-i dau putin sa rontzaie :LOL: )
abulinei- puiut
- Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : Toronto
- Mesaj n°12
Re: Bucatareasa zilei
galustile alea in pezmet is de fapt papanasi?? iara ajungem la discutia cu papanasi fierti, prajiti din Regat sau din Banat
Kunigunda- puiut
- Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : München
- Mesaj n°13
Re: Bucatareasa zilei
Cred ca-s gombotzuri.
abulinei- puiut
- Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : Toronto
- Mesaj n°14
Re: Bucatareasa zilei
gombotzii au fructe
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°15
Re: Bucatareasa zilei
nu-s papanasii cum ii fac eu cand le dau titlul asta
ungurii le spun turos gomboc
ungurii le spun turos gomboc
abulinei- puiut
- Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : Toronto
- Mesaj n°16
Re: Bucatareasa zilei
da reteta atunci
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°17
Re: Bucatareasa zilei
Le pun dincolo (pe wwww fabuloasele) pe amandoua asa cum trebuie, dar asta asa la repezeala sint cam 200g branza, 2 oua si bunica zice 3 linguri de faina si 3 de gris (totul ajustabil desigur) si lasi totul vreo 30 de minute deoparte apoi le fierbi in apa sarata. Si cand s-au ridicat le atavalesti prin pezmet prajit in unt. Noi le manacam cu zahar dar is faine si fara.
doctoreasa- puiut
- Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 56
Localizare : Luxembourg
- Mesaj n°18
Re: Bucatareasa zilei
Varza noua cu carne de pors, rosie si ciusca:
Rosiile au inceput sa aiba gust.
Rosiile au inceput sa aiba gust.
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°19
Re: Bucatareasa zilei
Deci eu azi frec vinetele coapte ieri si mai am ceva mancare de mazare
Poate mai fac zilele astea spaghette aglio olio si poate vreo supica
Va place tarhonul? La mine n-are succes desi asa de bine se potriveste cu cartofii. O supa asa mai cremoasa e cartofi cu tarhon, am si-o tufa mica-n gradina ba am si-n otet de anul trecut si nimini nu vrea sa fac ceva cu el
Poate mai fac zilele astea spaghette aglio olio si poate vreo supica
Va place tarhonul? La mine n-are succes desi asa de bine se potriveste cu cartofii. O supa asa mai cremoasa e cartofi cu tarhon, am si-o tufa mica-n gradina ba am si-n otet de anul trecut si nimini nu vrea sa fac ceva cu el
Tinkerbell- puiut
- Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 52
- Mesaj n°20
Re: Bucatareasa zilei
Si eu alaltaieri am facut vinete de la turci, ca la noi inca nu-s decat d-astea, da' bune rau au iesit.
Kuni share us reteta cu linte si ardei copti ca suna bine.
Azi supa de galusti, chiftele mi-era o pofta imi stateau pe creier de ceva timp si cartofi prajiti. Bineinteles ca am mancat si eu cartofi prajiti ca nu ma pot abtine, da' nu asa multi.
Doctoreasa m-ai omorat cu farfuria aia. Am o suprize pt. tine da' nu stiam unde s-o pun ca dupa cum am divortat de celalta parte nu mai stiam cum dau de voi. Special pt. doctoreasa, ca-i buna prietena ca si mine cu dulciurile.
Kuni share us reteta cu linte si ardei copti ca suna bine.
Azi supa de galusti, chiftele mi-era o pofta imi stateau pe creier de ceva timp si cartofi prajiti. Bineinteles ca am mancat si eu cartofi prajiti ca nu ma pot abtine, da' nu asa multi.
Doctoreasa m-ai omorat cu farfuria aia. Am o suprize pt. tine da' nu stiam unde s-o pun ca dupa cum am divortat de celalta parte nu mai stiam cum dau de voi. Special pt. doctoreasa, ca-i buna prietena ca si mine cu dulciurile.
scorpirescu- Admin
- Numarul mesajelor : 74
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 46
Localizare : Cluj-Napoca
- Mesaj n°21
Re: Bucatareasa zilei
Baaaaai, eu azi am mancat un iaurt, 3 felii de parizel si 2 oua si voi ce faceti ochilor mei Ni acolo ce toarte...vaaaaai.
doctoreasa- puiut
- Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 56
Localizare : Luxembourg
- Mesaj n°22
Re: Bucatareasa zilei
Mie-mi zici?!
Haolica, soro, mor aici de pohte! Si macar daca as muri slaba, da' mor si batuta, si cu banii luati, adica grasa si nesatisfacuta.
Tinky-binky, manca o felie si pentru sufletul meu gras si nelinistit. Eu ma duc sa ma impusc!
Haolica, soro, mor aici de pohte! Si macar daca as muri slaba, da' mor si batuta, si cu banii luati, adica grasa si nesatisfacuta.
Tinky-binky, manca o felie si pentru sufletul meu gras si nelinistit. Eu ma duc sa ma impusc!
Tinkerbell- puiut
- Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 52
- Mesaj n°23
Re: Bucatareasa zilei
Apai am mancat cateva felii, una si pentru tine si ma gandeam sa-l reeditez cu strat de diplomat in loc de mousse-ul ala alb, da' e cazul sa mai iau o pauza. Alerg alerg si tot nu prea se vede.
Lasa doctoreasa grasa si frumoasa si eu the same. Acu' tot bag abdomene de cea vreme, da' am stricat montiacul dupa ce ne-am intors de acasa si parca n-am fibra in mine sa tin faza 1 asa ca la carte. Acu' oi vedea, cum oi sta cu fibra. N-as zice ca n-am ambitie da' daca imi pui o prajitura cremoasa in fata parca mi s-a topit toata ambitia.
Lasa doctoreasa grasa si frumoasa si eu the same. Acu' tot bag abdomene de cea vreme, da' am stricat montiacul dupa ce ne-am intors de acasa si parca n-am fibra in mine sa tin faza 1 asa ca la carte. Acu' oi vedea, cum oi sta cu fibra. N-as zice ca n-am ambitie da' daca imi pui o prajitura cremoasa in fata parca mi s-a topit toata ambitia.
Kunigunda- puiut
- Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : München
- Mesaj n°24
Re: Bucatareasa zilei
Tinker, foarte bine arata.
De reteta cu fasole am povestit la topicul cu experimente.
Noua ne place tarhonul de numa. Mi-ai adus aminte de-o mancare cu tarhon, n-am mai facut-o de vreo 2-3-4 ani, dar e tare buna, daca nu le-o place alor tai nu-s normali. Mai asteptam pana ne mutam pana postam retete, nu?
De reteta cu fasole am povestit la topicul cu experimente.
Noua ne place tarhonul de numa. Mi-ai adus aminte de-o mancare cu tarhon, n-am mai facut-o de vreo 2-3-4 ani, dar e tare buna, daca nu le-o place alor tai nu-s normali. Mai asteptam pana ne mutam pana postam retete, nu?
Hil- copacel
- Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 14/06/2009
Localizare : ex-Cleo de Montreal
- Mesaj n°25
Re: Bucatareasa zilei
Asteptam Kuni ca n-are rost sa scriem retete daca se pierd.
Nu le place sigur tu-ti dai seama daca nu le place intr-o amarata de ciorbica daramite sa fie pe post de ingredient principal? (c-asa inteleg). Dar s-o scrii acol ca s-o stiu si io
Mistoc tortul. Eu n-am pofta ca mi-a crescut fundul peste iarna si nu ma simt bine peste 58 asa ca-i dau cu salate, iaurturi de-alea +0 cand mi-e pofta de dulce sau bag o bucatica de ciocolata amaruie si-mi trece (am furat idei de la MM ce credeti voi?? )
Nu le place sigur tu-ti dai seama daca nu le place intr-o amarata de ciorbica daramite sa fie pe post de ingredient principal? (c-asa inteleg). Dar s-o scrii acol ca s-o stiu si io
Mistoc tortul. Eu n-am pofta ca mi-a crescut fundul peste iarna si nu ma simt bine peste 58 asa ca-i dau cu salate, iaurturi de-alea +0 cand mi-e pofta de dulce sau bag o bucatica de ciocolata amaruie si-mi trece (am furat idei de la MM ce credeti voi?? )
|
|